top of page

Goda relationer är nyckeln till ett mer innehållsrikt och längre liv. Våra relationer har kraften att forma hela våra liv. Boken Grannskapsrevolutionen finns för att ge dig nycklar till att skapa ett större liv där du bor. Livsrevolutionen ger dig, genom individuell coaching, möjlighet att ta stora kliv framåt i den riktning du är menad för. Arbete, fritid, vänskap och hälsa handlar i mångt och mycket om relationen till andra och den du har till dig själv. Vi vandrar inte genom livet som en enskild amöba, allt handlar om relationer i ditt sociala ekosystem. Har du fastnat på fel jobb, i fel tankebanor eller känner att livet aldrig går i din riktning? “Jag vet inget om tur. Bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag” sa en av Sverige genom tiders största skidåkare. 


 

Är det din tur nu?

LIVS

REVOLUTIONEN.

Handslag.jpg
PRIVATE BUDDY

Vad är Private Buddy?

Vill du leva ett större liv i enlighet med dina värderingar och känna att det liv du valt är både ditt och meningsfullt?

 

Private Buddy program är ett individuellt anpassat coachprogram som hjälper dig att identifiera dina drömmar och nå dit. 

Vi identifiera dina hinder och skapar tillsammans det mod du behöver och ta stora kliv dit du ska. Att bli coachad är en spännande resa där du uppnår en ökad medvetenheten om dig själv, hur dina tankar styr dina beteenden och påverkar dina relationer och ditt liv. 

Under året som följer har vi tolv individuella coachsessioner där vi strukturerat arbetar igenom ditt individuellt anpassade program. Genom dessa möten coachas du i din professionella och/eller privata utveckling genom konkreta verktyg och övningar som hjälper dig att nå dina mål och förbättra din prestation.

Jag följer alltid din utveckling, där du är för stunden och släpper samtidigt aldrig ditt mål i sikte. Att ha en Private Buddy skiljer sig från andra coachprogram, helt enkelt för att jag skiljer mig från andra coacher. Jag dedikerar min tid till dig och du din till mig. Vi kommer förmodligen känna varandra bra efter detta år. Räkna med insikter, framsteg, dedikation och en hel del skratt på vägen. 

kalender.jpg
test.jpeg
HUR

Individuellt anpassat coachprogram för professionell och privat utveckling

Kostnad

Private Buddy program löper över 1 år, 
kostar 35 tkr och inkluderar:

✓ 12 coachsessioner á 60 min inklusive 2 extra långa sessioner

✓ Övningar mellan coachtillfällena

✓ Private Buddy-vecka med daglig kontakt med din coach

✓ Telefon och mailkontakt när du behöver det

✓ Du blir coachad online via Zoom

Intresseanmälan

En coach ska väljas med omsorg. Boka ett förutsättningslöst samtal där vi känner efter om vi är en bra match för varann. Skicka gärna med ett par rader om dig själv och din önskan om förändring.

Skyline.png

Tack för ditt meddelande!

bottom of page