top of page

Social hållbarhet innebär att leva ett gott liv. Boken Grannskapsrevolutionen ger dig nycklar till att skapa ett större liv där du bor. Coachrevolutionen ger dig, genom individuell coaching, möjlighet att ta stora kliv framåt i den riktning du är menad för. Har du fastnat på fel jobb, i fel tankebanor eller känner att livet aldrig går i din riktning? “Jag vet inget om tur. Bara att ju mer jag tränar desto mer tur har jag” sa en av Sverige genom tiders största skidåkare. 


 

Är det din tur nu?

COACH

REVOLUTIONEN.

Lina_edited.jpg
IMG_1457.jpeg
IMG_1454.jpeg

Empower
Growth

Fresh Herbs Close Up
PRIVATE BUDDY

Vad är Private Buddy?

Vill du leva ett större liv i enlighet med dina värderingar och känna att det liv du valt är både ditt och meningsfullt? Private Buddy program är ett individuellt anpassat coachprogram som hjälper dig att identifiera dina drömmar och nå dit. 

Vi identifiera dina hinder och skapar tillsammans det mod du behöver och ta stora kliv dit du ska. Att bli coachad är en spännande resa där du uppnår en ökad medvetenheten om dig själv, hur dina tankar styr dina beteenden och påverkar dina relationer. 

Under året som följer har vi tolv individuella coachsessioner där vi strukturerat arbetar igenom ditt individuellt anpassade program. Genom dessa möten coachas du i din professionella och/eller privata utveckling genom konkreta verktyg och övningar som hjälper dig att nå dina mål och förbättra din prestation.

Jag följer alltid din utveckling, där du är för stunden och släpper samtidigt aldrig ditt mål i sikte. Att ha en Private Buddy skiljer sig från andra coachprogram, helt enkelt för att jag skiljer mig från andra coacher. Jag dedikerar min tid till dig och du din till mig. Vi kommer förmodligen känna varandra bra efter detta år. Räkna med insikter, framsteg, dedikation och en hel del skratt på vägen. 

Train Crossing Bridge
Sheep
HUR

Individuellt anpassat coachprogram för professionell och privat utveckling

Kostnad

Private Buddy program löper över 1 år, 
kostar 25 tkr och inkluderar:

✓ 12 coachsessioner á 60 min inklusive 2 extra långa sessioner

✓ Övningar mellan coachtillfällena

✓ Private Buddy-vecka med daglig kontakt med din coach

✓ Telefon och mailkontakt när du behöver det

✓ Du blir coachad online via Zoom

Intresseanmälan

En coach ska väljas med omsorg. Boka ett förutsättningslöst samtal där vi känner efter om vi är en bra match för varann. Skicka gärna med ett par rader om dig själv och din önskan om förändring.

Skyline.png
bottom of page