top of page

Föreläsning

Var sjunde svensk har ingen nära vän och 1 miljon svenskar äter antidepressiva. Det känns tokigt. Eller som Nick Hornby sa "Everyone knows how to talk - and no one knows what to say". Vill din organisation eller ditt företag veta mer om ensamhet och vad vi kan göra åt det? Boka en inspirerande föreläsning som tar upp allt mellan social hållbarhet, ensamhet och grannskap till vad du själv kan göra för att skapa ett rikare liv.

 

- Föreläsning för medarbetare

- Konferenser

-Panelsamtal

Bokning och prisförfrågningar:

Moa-Andersson_edited.jpg

Moa Andersson, Boinstitutet

Lina går på djupet om ensamhetsproblematiken, samtidigt som hon breddar frågan. Hon är inkännande och ”på tårna”, förstående och drivande. Lina bidrar med ett brinnande intresse och gedigen kunskap som gör sig såväl i skrift som på scen, men framförallt i praktiken för att minska den ofrivilliga ensamheten.

IMG_0149_edited_edited.jpg

Sara Bergendorff, AFRY

Linas föreläsning på Transportforum kopplade samman ensamhetsfrågan med mobilitet och transporter på ett sätt som inte diskuterats tidigare. Det var så inspirerande att lyssna på när Lina visar på alla möjligheter vi har att påverka den här frågan och gav en riktig kick att både som privatperson och företag göra ännu mer för att påverka ensamheten, eller bara börja med att säga hej till din medmänniska på bussen eller cykeln bredvid.

CarlJohansson_edited.jpg

Carl Johansson, TAM Retail

Ensamhetsrevolutionens föreläsning fick oss att tänka bredare hur vi kan jobba med ensamhet och gemenskap kring handels- och mötesplatser. Därtill fick vi bra insikter att agera på även privat, mycket inspirerande!

bottom of page