top of page

Fastighetsutveckling

Behöver du vässa ditt bolags erbjudande inom social hållbarhet? Vi hjälper till och skapar vinnande koncept vid markanvisningstävlingar och i dialog med kommuner. Hållbara koncept som gör att ditt projekt bidrar till en levande blandstad, på riktigt. Vi kan också bidra vid inflyttningskeden och håller föreläsningar för dina hyresgäster oavsett om dessa är Brf-kunder eller hyresgäster i din fastighet.

 

- Hållbarhetsarbete

- Markanvisningstävlingar

- Produktutveckling

- Boskolor

 

Kontakt:  

Johan-Perslow_edited.jpg

Johan Perslow, VD Bergsundet

Efter en sisådär 10 år i branschen ansåg jag att det var dags att göra något mer än bara naturliga mötesplatser inom ramen för social hållbarhet, det var dags att jobba med det på riktigt. Lina tog fram Bergsundets nya ramar, som vi vågar påstå är i absoluta framkanten för att uppnå socialt hållbara och resilienta bostadsmiljöer - bättre kan det nog knappt bli!

Kavringentorg_edited.jpg

Neighbourhood Academy

En modern boskola för Bergsundets nyinflyttade hyresgäster med fokus på gemenskap och trygghet. Den skräddarsydda utbildningen är till för att ge de boende de bästa av förutsättningar för att leva ett rikt liv på hemmaplan. Kv.Kavringen i Hökarängen var först ut att bjudas in till Bergsundet Neighbourhood Academy i november 2019.

bottom of page