top of page

KAMRATSLINGAN

”Kamratslingan” är till för att utveckla individen, på sina villkor, med en lika viktigt efterföljande effekt
av att öka vår känsla av sammanhang, Kasam, som är så viktig för att upprätthålla en god hälsa. Kamratslingan skapar stolthet, framåtanda och mening i en värld där vi ofta saknar support för framsteg i vardagen.


Kamratslingan är en  utmaning för kollegor eller grannar. I ett robust supportsystem med pedagogisk introduktion och support genom hela processen blir ni en del av ett större sammanhang. Kamratslingan är intuitiv och framförallt...du får nya vänner på köpet! 

Kamratslingan finns för:

- grannskap

- kontor

Bokning och prisförfrågan: 

Moa Andersson_Sveafastigheter.jpg

Moa Andersson, Sveafastigheter

Vi vet att trivsel och trygghet ökar när vi känner våra grannar. Därför var Buddyslingan perfekt för oss att erbjuda våra hyresgäster i ett nybyggt hus. Lina höll i inspirerande föreläsningar om gemenskap och fick till en varm och inbjudande känsla, trots att vi sågs digitalt. Det bästa? Hyresgästerna började umgås på egna initiativ efteråt.

Sitting on Balcony

Amanda, deltagare Buddyslingan

Den information och inspiration Buddyslingan gav mig gjorde mig uppmärksam på att det är lätt för mig att falla in in vanor som gör mig mer introvert, något jag egentligen inte vill vara. Jag använde därför supporten av Buddyslingan till att socialisera med någon varje dag. Det var verkligen givande att vara med och det känns absolut som om jag har mer sociala kontakter nu!

AFRYdiplom_edited_edited.jpg

Martin Henriksson, AFRY

Vi upplevde, precis som många andra företag under pandemin, att välmåendet kan påverkas negativt av hemmajobb. Vi ville testa något nytt och använde oss därför av Ensamhetsrevolutionens Buddyslinga för att skapa samhörighet och ökad mening. Resultatet - vi gör sådant vi mår bra av, vi håller våra löften till oss själva och får nya kontakter på jobbet! 

bottom of page